NAĐEN JEDAN OD TROJICE NESTALIH DEČAKA (14) IZ HRVATSKE! Tinejdžer lociran, ali od njegovih vršnjaka Patrika i Ivana NEMA TRAGA!

Jedan od trojice 14-godišnjih dečaka koji su za samo 24 sata nestala u Hrvatskoj pronađen je večeras!

Nađen je Lukas Kiralj Jeremić, koji je bio u Rijeci.

Tokom nekoliko proteklih dana hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak trojice dečaka rođenih 2009. godine, dvojica se nakon praznika nisu vratila u domove za decu u kojima su smešteni – jedan u Brezovici, a drugi u zagrebačkim Dugavama, dok je u međuvremenu, potraga za dečakom u Rijeci obustavljena jer je pronađen.

Patrik Geck, Ivan Šnajder, Lukas Kiralj Jeremić
foto: MUP Hrvatske

Prvi je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu, dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, a istog dana u Zagrebu je nestao i Patrik Geck.

Patrik Geck, Ivan Šnajder, Lukas Kiralj Jeremić
foto: MUP Hrvatske

Reč je o recidivistima, pa se njihov povratak u domove očekuje uskoro.

– Pretpostavljamo gde se deca nalaze, ali imamo različite razloge i elemente koji nam otežavaju konkretni pronalazak – izjavila je Anita Matijević, načelnica Odeljenja za maloletničku delinkvenciju i kriminalitet MUP-a za RTL.

Patrik Geck, Ivan Šnajder, Lukas Kiralj Jeremić
foto: MUP Hrvatske

Ona je rekla da bez obzira što imaju saznanja da su neka deca u manjem ili većem riziku za vreme bega, u svaki od tih nestanaka ulažu maksimalne napore da se dete nađe u najkraćem mogućem roku.

U slučaju da posedujete informacije o ovim dečacima, iz policije pozivaju da odmah obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem i-mejl adrese: nestali@nestali.hr.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare