VUK KOSTIĆ U GEJ SCENI SA MARKOM JANKETIĆEM: Prvo se nećkao, a onda su krenuli STRASTVENI POLJUPCI, dočarali LJUBAVNE VARNICE

U poslednjoj epizodi serije „Pevačica“Vuk Kostić i Marko Janketić izazvali su veliko iznenađenje kod gledalaca kada su im priredili gej scenu kojom dvojica glumaca započinju ljubavni odnos.

Naime, Vuk Kostić, koji igra numerologa Vanju i Marko Janketić, koji tumači Lokija, na intenzivan način su dočarali ljubavne varnice koje su se odvijale između ova dva lika.

Ljubavna scena započinje tako što je prvo Loki preuzeo inicijativu želeći da poljubi Vanju kome je u početku bilo malo neprijatno.

Nakon njegovog pitanja „Da li ti se barem malo dopadam?“ kreće scena strastvenih poljubaca između dvojice glumaca.

Inače, glumac Vuk Kostić nedavno je za Kurir otkrio da mu je drago što konačno tumači lik koji se znatno razlikuje od njegovih prethodnih uloga.

Reč je o čoveku povezanim sa svetom estrade i muzike koji uživa u medijskom eksponiranju. Po profesiji je numerolog, a sve zajedno što ga karakteriše potpuno je suprotno od likova koje je dosada pred kamerom Vuk oživljavao.

– Oduševio sam što ne igram opet policajca, vojnika ili ljubavnika, nego eto nekog potpuno drugačijeg što mi je bilo uzbudljivo. Svaki glumac je srećan kada je spektar karaktera likova koje treba da dočara što veći. I ja sam srećan kad jedan dan mogu da budem princ, drugi dan zlikovac, treći dan tata… Pa tako redom – istakao je Vuk u razgovoru za Kurir povodom početka emitovanja „Pevačice 2“.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/T.B.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare