Maja Berović otkrila kako je došlo do saradnje sa Cecom i Futom: „Oduševljena sam, zvučimo kao jedna osoba“

Maja Berović izgradila je karijeru na kojoj mnogi mogu da joj pozavide, a sada je za kraj 2024. godine ukrstila glas sa Cecom Ražnatović i zajedničkim snagama prodrmale su Balkan.

Maja nam je sada za kraj godine sumirala utiske, a potom je otkrila i dalje planove.

  • Za Maju je ova godina bila turbulentna.

– Turbulentna godina je bila. Čitate mi misli.

  • Da li bi prošloj godini, 2023. godini mogla da kažeš „Ne računaj na mene“?

– Da, apsolutno, apsolutno sam i rekla: „ne računaj na mene više nikada, nikada“.

  • Tvoj i Cecin glas su se poklopili.

– Nisam zamišljala da će glasovi baš tako da nam se poklope. Da se bukvalno utope u jedan. Nikada nisam razmišljala kakvi bi naši glasovi bili kada se spoje. Sada sam oduševljena, zvučimo kao jedna osoba.

  • Kako si došla na ideju da otpevaš baš tu pesmu, duet?

– Kada sam planirala da radim svoj Novogodišnji šou, prvo koga sam pozvala je bila Ceca. Nekako mi je sinulo da bi bilo dobro da otpevamo nešto zajedno. I pošto je ta pesma definitvno obeležila moju mladost i detinjstvo, sinula mi je ideja da bi možda baš ta pesma bila dobra da je obnovimo i oživimo. Pitala sam je, ona je samo rekla „hoću“.

  • Pesmu ste snimali kod Fute i on ju je producirao.

– Meni je pre svega ogromna čast što sam sada po prvi put radila sa Futom. Zaista mi je pripala velika čast što sam ga upoznala i što smo radili na ovoj pesmi. Nadmašio je sebe, to je onaj stari, a novi Futa.

  • Novi aranžman je nešto novo i ne liči na aktuelne hitove.

– Iznenadio me je iskreno, nisam očekivala. Znam kako je radio pre mnogo godina, nisam sumnjala da će to da zvuči tako. Oduševio je i mene i Cecu i moj tim i njen tim. Volela bih da mi Futa uradi pesmu

  • Da li može da dođe do saradnje između tebe i Fute?

– Nikad se ne zna. Sve je do inspiracije. Što se mene tiče, sigurno da da.

  • Otkrij nam kakva je atmosfera bila u studiju? Kakva je Ceca, da li je zahtevna?

– Fantastično je bilo. Toliko je bilo opušteno, kao da smo došli da čujemo pesmu, a ne da je snimamo. Kao da smo došle da čujemo pesmu, a ne da je snimamo. Jako smo sve brzo odradile, za pola sata smo završile pesmu, što je fantastično.

  • Napravila si megašou, a sada su ljudi dobili i spotove?

– Nećemo reći spotove, dobili su te neke vizuelno-energetski momenat tih pesama. Drago mi je, da ne bude da sam ostala dužna, eto, ispoštovala sam ih. Nova godina je dobar povod da se tako nešto uradi.

  • Pored Cece u tvom šou specijalni gost biće i Aco Pejović. Šta si sa njim otpevala?

– Sa njim sam otpevala njegovu pesmu koju on zapravo sam peva. U pitanju je „litar krvi“, i meni je ta pesma jedna od najdražih njegovih pesama i zvučala mi je kao da bi mogla u duetu da se otpeva. Aco je oduševljeno pristao, došao je, i takođe su nam se glasovi spojili lepo.

  • Snimanje traje dva dana, koliko si iscrpljena nakon svega?

– Snimanje traje mesec dana već. Od kostima, koreografije, svega, ali ja moram da kažem da što više radim, i duže ja sam sve luđa. Ja bih mogla sad još dva dana.

  • Hajde da sumiramo 2023. godinu. Ja sam rekla da je bila turbulentna, ali bila je i lepa.

– Bila je lepa, neću da se žalim. Toliko mi se lepih stvari desilo, da sve to ove ružne pobija. Dobro je da je tako, i neka ova 2024 godina bude energična, zdrava i pozitivna.

  • Koji trenutak ćeš najviše pamtiti?

– Rođendan mog sina. 21. februar, i to želim da pamtim.

  • Kako ste ga proslavili?

– Kod kuće, napravile smo žurku, motiv nam je bio džungla. Sve je bilo u tom fazonu i bilo je baš divno. Ti prvi rođendani dece nam svima ostanu tako u sećanju.

  • Da li si od onih koji vole Novu godinu, ili deo onih koji jedva čekaju da se sve ovo završi?

– Ja nemam nikakve emocije prema Novoj godini, kao i svaki drugi dan. Samo to što se neriviram jer ne mogu ništa da stignem.

  • Da li će doći Deda Mraz u 00:00 kod Lava?

– Lavu ću jedino ja biti ja Deda Mraz, jer niko nije toliko lud da se maskira, osim mene.

  • Šta očekuješ od 2024.? Da li si inače osoba koja planira?

– Apsolutno nisam. Nikada ne planiram nešto na duge neke staze. Ono što mogu da isplaniram u mesec, dva, tri – da, ali na godinu dana ne. Planovi su mi da se posvetim karijeri, muzici, koncertima, to su mi planovi što se tiče posla.

UDARNA VEST.rs(telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare