(UŽIVO) ĐOKOVIĆ – RUNE: Novak protiv Borisa Bekera – PRVI PUT! Ni Danac nije svestan koliko duguje Srbinu 

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, za polufinale mastersa u Parizu igra protiv Holgera Runea.

Teniseri su izašli na teren u 19.33 časova, pozdravljen je gromoglasnim ovacijama najpre Rune, potom i Đoković.

U toku je zagrevanje, meč će početi za nekoliko minuta.

Uoči meča:

Pitanje da li Danac uopšte zna koliko je dužan Novaku, s obzirom na to da ga je pobedio u prethodna dva međusobna duela.

Đoković je bio bolji rezultatom 3:1 u prvom njihovom meču odigranom na US openu 2021. godine.

Rune je poravnao međusobni skor nanevši prošle sezone Đokoviću poraz u tri seta u finalu turnira koji je trenutno u toku. Rezultatom 2:1 pobedio je Danac i ove sezone u Rimu.

Sprečio je dvadesetogodišnjak Novaka da dođe do titule u prestonici Francuske prošle godine, pa srpski teniser brani „samo“ 600 bodova ove sezone.

Sedmi teniser sveta od nedavno je za trenera angažovao Borisa Bekera, čuvenog Nemca koji je ranije radio i sa Novakom Đokovićem.

Nadamo se da Đoković neće imati probleme koji su se javljali tokom meča osmine finala protiv Talona Grikspora, malo sa protivnikom, malo sa publikom, a malo i sa stomakom.

– Dobro sam počeo meč, igrao odlično, ali sam na 4:2 ostao bez goriva – što je on odlično iskoristio i u potpunosti se vratio u meč. Najveći razlog za moj pad je što se već nekoliko dana borim sa stomačnim gripom – i provodim možda i više vremena “na šolji” nego na terenu. Danas je verovatno bio najgori dan za mene u zdravstvenom smislu. Bio sam na pomolu da izgubim, on je bio veoma blizu pobede – i uopšte ne bi bilo nezasluženo da je to bio konačni ishod.

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare