TSC – FRAJBURG: Nemci pritiskaju sa svih strana, domaćin se odlično brani

Fudbaleri TSC igraju protiv Frajburga meč trećeg kola grupne faze Lige Evrope u Bačkoj Topoli.

TSC – FRAJBURG 0:0

3. minut – Prva šansa na meču – za Frajburg! Duga lopta u prostor, golman Ilić je na visini zadatka

18.45 – Sudija Alijar Agajev označio je početak meča!

Vicešampiona Srbije je do prvog istorijskog boda u evro-kupovima došao na domaćem terenu pre tri nedelje u duelu sa Olimpijakosom (2:2). Međutim, ono što posbeno brine tim iz Bačke Topole pred duel sa Frajburgom jeste činjenica da su u poslednjih nekoliko mečeva u domaćem šampionatu ostvarili negativne rezulatate.

Iako srpskom predstavniku kladionice ne daju velike šanse (kvota na naš tim je osam), oni ne gube nadu da mogu do senzacije na „TSC Areni“ i novog boda u grupnoj fazi Lige Evrope.

Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope. Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola borila za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam Kristijana Štrajha koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru, ali i o klubu. Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani. Sa Juventusom su igrali izvanredne utakmice prošle godine, pobedili u Pireju što nikad nije lako. Mnogo golova daju i primaju, ali na kakvom nivou? Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama„, rekao je trener TSC Žarko Lazetić.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare