Ovo je prava istina o povredi Nemanje Bjelice: Evo šta kažu iz tabora Zvezde

Povratnik u redove Crvene zvezde Nemanja Bjelica doživeo je lakšu povredu pred početak sezone, zbog koje ga očekuje kraća pauza.

Nemanja Bjelica se vratio u Crvenu zvezdu posle 13 godina, gde je igrao od 2008. do 2010. godine.

Vest o njegovom povratku je obradovala navijače, ali se pre nego što je počela sezona pojavila vest da je krilni igrač teže povređen.

Prema saznanjima Sportala, on je povredio list, a povreda je lakše prirode. Van terena će biti najmanje nedelju dana.

Karijera Nemanje Bjelice

Nemanja Bjelica je prve ozbiljne košarkaške korake napravio upravo u dresu Crvene zvezde za koju je igrao u periodu od 2008-2010 godine i postao ljubimac navijača.

– Svojim povratkom u dres sa grbom Crvene zvezde, Nemanja donosi ogroman kvalitet i iskustvo, ali i znanje šta nosi igranje pred punim tribinama i velikim očekivanjima u dresu našeg kluba.


Nemanja je rođen u Beogradu 9. 5. 1988. godine, visok je 208 centimetara, ali ga krasi izvanredna tehnika i šut za visinu koju poseduje i koju su navijači Crvene zvezde bili u prilici da vide u periodu kada je kao nepoznat dečak iz austrijske Arkadije stigao u Crvenu zvezdu i vrlo često igrao i na poziciji plejmejkera kod tadašnjeg trenera Pešića. Nakon odlaska iz Beograda igrao je 3 sezone u ekipi Baskonije kod današnjeg trenera crveno-belih Duška Ivanovića.

Odmah nakon odrađenih testova i pregleda, Nemanja se priključio treninzima ekipe u Beogradu.

O svim daljim aktivnostima koja su vezana za jačanje aktuelnog igračkog sastava, klub će blagovremeno obavestiti javnost, navodi se na sajtu Crvene zvezde. 

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare