NIKOLIJA U SUZAMA : JA SAM BOLJA MAMA OD MOJE MAME! Evo i zašto je to rekla o Vesni Zmijanac /VIDEO/

Pevačica Nikolija Jovanović podelila je potresan snimak na društvenoj mreži TikTok, a na kojem je pred kamerom doživela emotivni slom zbog majke Vesne Zmijanac.

Naime, popularnu pevačicu su pogodili pojedini negativni komentari na društvenim mrežama na račun svog pevanja, ali i neretkog upoređivanja sa njenom majkom, za koju je ona izuzetno vezana, te su na kraju svog izlaganja rasplakala i zajecala.

– Imam blokadu da pevam uživo na TikTok-u, u emisiji, ne znam zašto… Trebalo bi da pričam sa psihologom, jer to nisam rešila u svojoj glavi. Da, znam da pevam, da ne znam, ne bih bila ovde ovoliko dugo. Ali me zanimaju ljudi koji pišu negativne komentare, šta vam je tačno u glavi? Ne morate da dolazire na moje nastupe, niko vas ne tera. Poređenje sa mojom mamom me prati kroz ceo život Da, moja mama ne peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih! Jasno? Ali ovo nije takmičenje – istakla je Nikolija, te nastavila:

 Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. Ja sam svašta nešto krucijalnije, bolje, a znate zašto sam bolja? Zato što je ona moja mama! Zato što što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona ona me je naučila da budem bolja, tako da, je*ite se svi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem – govorila je ćerka Vesne Zmijanac s knedlom u grlu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare