Ivan Marinković tvrdi da je Ćurčićeva varala Slavnića! Ana se kockala i imala seks s mojim drugom 

Bivši učesnik „Zadruge 6“ kaže da se to desilo dok je Ana bila u braku sa Zvezdanom Slavnićem.

Ivan Marinković tvrdi da se Ana Ćurčić kockala s njegovim drugom, a zatim i vodila ljubav s njim! 

– Ana Ćurčić se kockala s mojim dobrim drugom u Ušću. Igrali su rulet, a Anina „ruka“ je bila od 50 do 100 evra. Posle su otišli kod njega kući i imali seks, a ona je tamo i prespavala. Videli su se još nekoliko puta, tad je bila sa Zvezdanom. Takođe su se ponovo kockali! Verujem svom prijatelju i imam dokaze da se to dogodilo – optužio je Marinković Ćurčićevu, koja je sa Slavnićem živela punih 13 godina.

On je zatim najavio da će tužiti Anu, ali nije želeo da otkriva za šta konkretno:

– Spremam tužbu za nju! Neću još da otkrivam o čemu je reč, ali videćete.

S druge strane, Ćurčićeva tvrdi da Marinković sve laže!

– Ma kakav njegov drug! Što ne kaže ime i prezime tog čoveka?! Izmišlja! Nikad nisam prevarila Zvezdana i to odgovorno trudim. Ivan je rijaliti igrač koji me je beskrupulozno vređao i napadao u „Zadruzi“, pa je nastavio s tim i dalje. Čovek kome je bio potreban rijaliti da bi upoznao sina ne može da mi morališe – smatra Ana i dodaje da i Ivanu sledi tužba:

– Sve što je izgovorio moraće da dokaže na sudu! Ne dam da me blati ko stigne!

Prijavio sam
Zoricu policiji!

Ivan je juče bio u policiji i prijavio Zoricu Marković za pretnje!

– Prvo je Zorica prijavila mene zbog stvari koje sam rekao u emisiji „Narod pita“ i na to je dodala da sam je fizički napao, što nije istina! Tražila je i zabranu prilaska, ali mi ona nije izrečena. I ja sam prijavio nju i dostavio sam snimak na kome mi preti. Rekla mi je: „Moj Džukela će da ti zavrće uši na Kalemegdanu“. Dobiće i tužbu zbog vređanja moje verenice Jelene, jer je rekla da je bila s dedom od 70 godina – priča Marinković.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare