Pomozite Đokoviću i Jokiću! Srpski asovi nominovani za prestižna priznanja! 

Čuveni američki sportski medij – ESPN, objavio je nominacije u 22 kategorije za najbolje u 2023. godini, a na listi su i najbolji srpski sportisti, Nikola Jokić i Novak Đoković.

Srpski košarkaški as i zvezda Denvera, Nikola Jokić, nominovan je za  čak tri kategorije – najbolji sportista, najbolji NBA igrač i najbolje šampionsko izdanje.

Reprezentativcu Srbije su u izboru za najboljeg sportistu rivali kvoterbek Kaznas Čifsa Patrik Mahoms, bejzbol igrač Aron Džaž i Lionel Mesi.

Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu je kandidat i za najboljeg NBA igrača, gde su mu konkurenti Džimi Batler, Džoel Embid i Džejson Tejtum.

Sa druge strane, Novak Đoković je kandidat za najboljeg tenisera sveta, gde će mu glavni rival biti Karlos Alkaraz, a Nole je nominovan i kada je obaranje večnog rekorda u pitanju sa svojom 23. Grend slem titulom na Rolan Garosu.

Jokićev Denver je nominovan za najbolji tim, a njegov saigrač Džamal Marej je takođe dobio nominaciju za najbolji povratak na teren, pošto je posle povrede u kojoj je propustio celu sezonu uz Nikolu vodio Nagetse do prve titule u istoriji.

Za Jokića i Đokovića možete da glasate OVDE.

Treba isteći da se glasanje zavšava 9. jula, a dodela nagrada biće upriličena 12. jula.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare