JOROVIĆ LIKVIDIRAN PRED SVADBU: Zemunac planirao da se ženi, sumnja se da iza egzekucije stoji OZBILJNA EKIPA! 

Milan Jorović (30), likvidiran je juče u Zemunu ispred svoje kuće, kada ga je izrešetao, još uvek nepoznat napadač, maskiran u dostavljača hrane.

Posle ispaljenih hitaca, egzekutor koji je imao i kacigu na glavi je pobegao, a policija je uzela snimke sa video-nadzora sa okolnih kuća i objekata i u toku je rekonstrukcija kretanja žrtve i ubice.

Komšije ubijenog kažu da je on ranije hapšen i da je, kako su oni čuli, bio u zatvoru zbog narkotika. Takođe, susedi su ispričali da je ubijeni bio problematičan, kao i da se kretao u navijačkim krugovima.

– Bio je navijač, ali ne znamo čiji. Ne znamo šta je zgrešio, pa da ga ovako surovo likvidiraju. U kraju, ovde među nama, nikada nije bio bahat, niti nam se zamerao, a kome se zamerio ne znamo. Ipak, ova likvidacija deluje vrlo profesionalno, pa mislimo da iza svega stoji neka ozbiljnija ekipa – pričaju komšije iz Zemuna.

Zemun, ubistvo
foto: Društvene mreže

Oni dodaju i da je porodica Milana Jorovića izuzetno fina, kao i da su sada van sebe.

– Naročito zbog toga što su spremali veliko slavlje. Milan je planirao da se ženi spremali su svadbu i bili ushićeni zbog toga. Cela porodica je slomljena – navode naši sagoronici i dodaju da je Milanova verenica od juče, kada se zločin dogodio, kod njegovih u kući.

– Milanova verenica je sve vreme tu, jadno dete, sad su trebali da se venčaju i opremili su stan kako bi posle svadbe prešli u njega.

Policija intezivno traga za napadačem i očekuje se da će on biti uskoro uhapšen.

– U Jorovića je, dok je izlazio iz svog automobila „mercedes“ ispalenjo 12 hitaca. Pogođen je u grudi i stomak. Čim su čuli pucnjavu, njegovi ukućani i komšije su izašli napolje. Stavili su ga u komšijin auto i odvezli u Zemunsku bolnicu, ali njemu nije bilo spasa – podseća izvor.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare