NOVAK ŽELI KALENDARSKI SLEM: Đoković postavio sebi VELIKI CILJ!

Pored istorijskog 23. grend slema u Parizu i povratka na prvo mesto ATP liste Novak Đoković osvajanjem Rolan Garosa zadržao je šanse da osvoji toliko željeni kalendarski slem.

To mu nije pošlo za rukom 2021. godine kada je zaustavljen na poslednjem stepeniku, u finalu US Opena u Njujorku od Danila Medvedeva.

Đoković je ove godine osvojio Australiju i Rolan Garos, a tek nas očekuju turniri na Vibldonu i Njujorku, prenosi Kurir.

Voleo bih da dobijem novu šansu u Njujorku. Naravno, moram da osvojim Vimbldon, što je posebna planina. Činjenica da sam osvojio poslednja četiri Vimbldona daje mi mnogo samopouzdanja i radujem se tome. Zaista. Volim da igram tamo, to je turnir iz snova, oduvek je bio takav za mene„, rekao je Novak.

Svestan je šta je propustio pre nepune dve godine.

Ako se to desi, voleo bih da dobijem priliku da ispišem istoriju u Njujorku. Nisam uspeo pre nekoliko godina u tom poslednjem meču protiv Medvedeva. Osetio sam ljubav Njujorčana, svih koji su bili tamo. Oduvan sam emocijama koje su doneli tog dana na teren. Jedva čekam da zaigram ponovo u Njujorku„, veruje u sebe Novak.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare