SRBI VEĆ OKUPIRALI GRČKU PA UPOREĐUJU CENE: „Verovali ili ne, na ovom mestu giros košta samo 2,5 evra!“ A tek da vidite CENU PIVA

Mnogi građani Srbije svoj godišnji odmor proveće u Grčkoj, a neki od njih već se raspituju kakve su cene po restoranima i marketima ove sezone. Ove godine najjeftiniji giros je u Hainotiju i košta 2,5 evra!

Ukoliko planirate odmor u Haniotiju tamo u jednom restoranu možete kupiti giros za 2,5 evra, objavljeno je na Tiktok stranici „Nikana.gr -letovanje u Grčkoj“.

– Verovali ili ne, giros košta 2,5 evra. Nalazi se na šetalištu i uopšte nije los – navodi se u opisu ovog kratkog video-snimka.

Takođe objavljen je i cenovnik tog restorana.

Cena girosa je 2,5 evra, parče pice i hot dog koštaju 3 evra, čizburger košta 4 evra, grčka salata je 6 evra, dok tuna salata i pileća salata koštaju 7 evra. Cena piva od 400 i 500 ml iznosi 2 evra.

Cene najjeftinijeg girosa u Pargi je 4,5 evra, na Kosu 3,5 evra, u Paraliji 3 evra…

Iako su ove godine apartmanski smeštaj i hrana u Grčkoj skuplji za 10 odsto, pojedini restorani i lokali nisu menjali cene, postavlja se pitanje da li će do povećanja i kod njih doći u jeku sezone.


UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare