SPREMNA SAM SVE DA NAPUSTIM I ODEM KOD NJEGA: Aleksandra šokirala priznanjem, nakon rijalitija sledi CRIKVENICA!

Aleksandra Nikolić i Filip Car već neko vreme uživaju u ljubavi nakon što su uplovili u mirnu luku. Iako su više puta raskidali i mirili se, svi planovi su im usmereni ka zajedničkom životu i deci.

Tokom emisije „Pitanja gledalaca“, Filip je priznao da li je i koliko siguran u svoju devojku, koja je brže bolje priznala da oseća da je zrela za Crikvenicu.

– Možeš li verovati kolika je Aleksandrina ljubav kada je spremna da ode ruku pod ruku u tvoj grad, možeš li da ne sumnjaš u nju? Rekla je da si joj ti sudbina i da želi bebu sa tobom? – glasilo je pitanje.

– Verujem joj dovoljno ali ne verujem generalno nikome. Imam neke sumnje, kao što ima i ona. Ne dozvoljavam neke stvari, imam paranoju i jesam ljubomoran ali opet neke stvari ne dozvoljavam. Ovo što ona proživljava ne bi prihvatila nijedna devojka. Takve bljuvotine je doživela sa mnom, tako da joj verujem ali opet imam neku sumnju. Moram da se uverim u neke stvari napolju. Postoji ta neka ljubomora – govorio je Car.

– Pričali smo jutros, on je rekao da želi neke stvari sa mnom. Mislim da sam dovoljno sazrela i znam da li sam spremna za nešto ili nisam. Ja sam ovde isključivo ušla zbog sebe da bih nešto ostvarila. Spremna sam sve to da napustim i odem kod njega – rekla je Aleks.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare