„VIŠE PUTA MI JE BILA UGROŽENA BEZBEDNOST“ Skupoceno izdanje Jovane Jeremić povodom snimanja spota i pesme, na njoj više hiljada evra! 

Jeremićeva je pesmu dobila na poklon od čoveka kojem je pomogla.

Voditeljka Jovana Jeremić napravila je danas okupljanje povodom snimanja svog spota, s obzirom da je nedavno otkrila da će sa oprobati i u muzičkim vodama.

Jeremićeva se za ovu priliku obukla elegantno, a svima je zapao za oko njen skupoceni sat marke „Roleks“ koji košta  60.000 evra, a ceo stajling upotpunila je i torbom luksuznog brenda.

Jeremićeva je pesmu dobila na poklon od čoveka kojem je pomogla, kao i sat iste marke. na će takođe u junu izbaciti svoj prvi muzički singl, a pesma će nositi naziv „Roleks“.

Jeremićeva nam je otkrila da skupoceni sat ipak nije njen, ali se nada da će nakon izbacivanja svog prvog singla sebi omogućiti luksuzne stvari, te da priželjkuje pravog muškarca koji će moći da isprati njene prohteve i želje.

– Nije se pojavio muškarac u mom životu koji može da mi priušti Roleks, zato što ga još uvek nisam srela. To je prosto tako, takva je bila sudbina jer mnogo radim, nemam puno vremena da izlazim, a iskreno da kažem, ja sam žena koja je navikla da bude osvojena i koja neće nikada da ide ispod svojih kriterijumima. Ja ne kažem da nema muškaraca koji su mi interesantni, ja nikada nisam sama u tom smislu, ali kada govorimo o nečemu što je ozbiljno, kredibilno u smislu javnosti, još uvek se taj čovek nije pojavio i mislim da će ovo leto biti ono pravo goruće, da ulazimo u finiš, pa ćemo da vidimo šta će da se događa. – iskrena je bila voditeljka za Alo! i progovorila i tome na šta je spremna da pruži svom budućem saputniku i partneru:

– Ja umem da volim kao nijedna žena na planeti. Čistu ljubav, podršku i sve ono što jedna žena treba muškarcu da pruži. Ali mi živimo u vremenu gde su muškarci postali sponzoruše, a ja sigurno neću da budem nijednom sponzor, kao što ni ja ne želim da imam sponzore. Sve sam sebi u životu sama zaradila, kao i što pesma kaže „Ona je Gucci mama, sve pare napravi sama“, tako da ja u životu želim partnera, pravog muškarca, kao što je moj otac bio mojoj mami, a to znači, da u svakom momentu bude tu za mene i prevashodno da bude i zbog moje bezbednosti, pošto mi je više puta bila ugrožena. – istakla je Jovana, a šta nam je sve još otkrila o novoj pesmi i planovima, poslušajte u video u okviru teksta.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare