DROGIRANI GINEKOLOG OSTAJE U PRITVORU! Hteo da pregazi policajcam, evo kolika mu kazna preti!

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je jednomesečni pritvor Milanu B. (51) poznatom beogradskom ginekologu, osumnjičenom za napad na policajca na raskrsnici ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića u Novom Beogradu.

Posle saslušanja osumnjičenog, koji se branio ćutanjem, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja propisana kazna zatvora više od pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, što je rešenjem suda i određeno.

Kako je saopšteno, u daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Milan B. (51), da podsetimo, uhapšen je u petak oko 20.30 časova, kada se na raskrsnici ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke „mercedes“ kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare