UŽIVO, VIDEO! PARTIZAN – SC DERBI: Crno-beli startuju u plej-ofu 

PARTIZAN – SC DERBI 19.00

Beogradski Partizan započinje četvrtfinalnu seriju ABA lige.

Rival crno-belih je podgorički Studentski centar Derbi, a plasman u polufinale regionalne lige će ostvariti ekipa koja prva stigne do dve pobede.

Usled zauzetosti „Arene“, prva utakmica četvrtfinala ABA lige će se igrati u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 19 časova.

Pred današnji duel, trener Parnog valjka Željko Obradović je izjavio:

„Primarni cilj koji smo postavili ispred sebe je od početka bila ABA liga, i pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije koji je bio prisutan do sada, možda čak i motivisaniji. Igramo protiv ekipe sa kojom smo i ove i prošle godine odigrali zanimljive utakmice. Studentski centar je uvek imao izvanredno pripremljene utakmice, tako će očekujem to i ovog puta, s obzirom da su oni imali vremena da se pripreme. Poštovanje prema protivniku i ogromna želja da se krene sa plej-ofom ABA lige“, poručio je Obradović.

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je pred današnji duel rekao:

„Vraćamo se ABA ligi, vraćamo se na plej-of što nam je bio cilj od početka sezone, borba za titulu u regionalnom šampionatu. Studentski centar je u dva navrata protiv nas pokazao da nije naivna ekipa, dobro su vođeni, igraju dobro košarki i sigurno neće biti lako. Mi samo pravom motivacijom i fokusom možemo da otvorimo seriju kako treba, sa pobedom sutra i da se pripremimo potom za utakmicu u Podgorici. Spremni smo, zaboravili smo sve što se dogodilo u prethodnom periodu, okrećemo se novim ciljevima“, istakao je Anđušić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare