OVO JE ISKAZ MISTERIOZNE SRPKINJE KOJA JE U HRVATSKOJ IZBOLA PARTNERA: Niko je ranije nije viđao, na telu ima mnogo modrica 

„Uzela sam nož sa stola i ubola ga jer on je mene prvi napao. U naguravanju smo se odmaknuli prema balkonu kuće gde smo se dalje naguravali. Držao mi je ruku u kojoj sam držala nož te ni sama ne znam, kako i na koji način, ubola sam ga u rebra i u trbuh. Dva puta.

Nakon toga sam izašla iz kuće i molila komšiju da zove Hitnu i policiju. Iskreno, nisam htela da umre. Samo sam se branila“, deo je iskaza koji je vrlo emotivno i konfuzno više od sata iznosila policiji 49-godišnja državljanka Srbije, uhapšena pod sumnjom da je u subotu uveče u porodičnoj kući svoga šuraka u Hrvatskoj, u Velikoj Gorici, pokušala da ubije 47-godišnjeg nevenčanog partnera, takođe državljanina Srbije.

Tragovi fizičkog sukoba na njoj su vidljivi jer njeno je telo bilo prepuno modrica svih boja. Taj porodični obračun desio se tokom žestoke svađe s partnerom koji je, nakon što je komšija na njenu molbu digao na noge policiju i Hitnu kad mu je pozvonila za pomoć, prevezen vozilom Hitne pomoći u KBC Zagreb.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare