ĆERKA JE BILA NA LISTI ZA ODSTREL, A DOLAZIO NAM JE U KUĆU: Vapaji majke prekinuli muk ispred škole u kojoj se desio masakr VIDEO

Muk i tišinu ispred OŠ „Vladislav Ribnikar“ gde je juče ubijeno osam učenika i čuvar škole a više njih ranjeno, prekinuli su vrisci majke čija je ćerka bila na spisku za odstrel pomahnitalog dečaka.

Ona je iz mase građana koji su došli da odaju počast ubijenima vikala da poznaje ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim. Ona je vidno potresena vikala iz mase da su mnoge devojčice bile zaljubljene u dečaka i da joj ga nije žao.

– Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, devojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obesno, monstruozno dete – vikala je ona kroz suze.

– Moje dete je bilo na tom spisku – vikala je kroz jecaje žena.

Da podsetimo učenik Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.

Hiljade građana je širom Srbije sinoć i danas odalo počast ubijenoj deci i čuvaru škole. Sveće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare