SVOJE TELO ŠALJEŠ NEKOME ZARAD NOVCA! SKIDAŠ SE ZA 2 DOLARA! Dejan Dragojević napao tiktokerke: Privlačite bolesnike, a posle… 

Dejan Dragojević vrlo je aktivan na svim društvenim mrežama. Međutim, kao i svaka javna ličnost i on dobija mnogo negativnih poruka a jedna poruka na Tik Toku ga je skroz razbesnela.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen YouTube

On se danas besno obratio na društvenoj mreži Instagram i to korisnicima TikTok mreže, koji prozivaju zadrugare i rijaliti učesnice. Video, koji nosi naziv „Lagano jutro, 1. maj specijal“ osvanuo je danas na njegovom Instagram profilu, a mi prenosimo njegove reči:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Jutjub

– Od ovih što pod TikTok-u pričaju: „Kakav rijaliti, bagra iz rijalitija, šljam“. Druže, znaš čime se ti baviš na TikTok-u? Ti si rijaliti prostitutka. Ima ih nekoliko koje su spominjale rijaliti. Uvuku se za TikTok meč, izbace s*se u prvi plan, namulji se, bradavicu naježi, bradavica kao metak. Uzmu tako i snimaju lajv i kao: „Mene bi moji ubili da uđem u rijaliti“. Kako te ne ubiju što se snimaš gola za jednu ružu, za dva dolara si se skinula. I onda će takvi da pričaju. Stari zanat se modifikovao, sad sve može da se legalizuje. Nije prostitutka samo kad izvršiš s*ksualni čin za novac. Čim svoje telo šalješ nekome zarad novca, to je prostitucija. Privlačite bolesnike, posle silovana, prebijena, zbog čega, zbog 4 ruže. Ej… – rekao je besno Dejan.

Podsetimo, Dragojević je nedavno šokirao javnost izjavom da ga Uskrs ne zanima, i da ga baš briga za taj praznik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare