KATARINA GRUJIĆ NEKAD I SAD! Važi za jednu od najlepših na estradi, ovako je izgledala na početku karijere! 

Katarina Grujić proslavila se u muzičkom takmičenju“Zvezde Granda“, gde je u svojoj sezoni bila jedna od najzapaženijih. Kako su godine prolazile pevačica se menjala kako mentalno tako i fizički.

Katarina Grujić
foto: Kurir televizija

Sebe je na Instagramu nazvala „lutkom“, a o operacijama i estetskim zahvatima kojima se podvrgla neretko se spekulisalo u medijima.

Katarina Grujić
foto: Printscreen YT

Pevačica poslednjih meseci uživa u majčinstvu, budući da je u braku s fudbalerom Markom Gobeljićem, s kojim je dobila naslednicu Katju.

Kad god se pojavi u javnosti intrigira svojim izgledom, a često se polemiše o estetskim zahvatima koje je radila, piše se da je smanjila nos, povećala grudi, uradila holivudski osmeh, povećala usne, prenosi „Mondo“.

Katarina Grujić
foto: Printscreen YT

Od svega navedenog Katarina je jedino demantovala da je smanjivala nos.

„Nikada nisam krila da sam povećala usne i grudi, zdravo se hranim i treniram, tako da ćemo videti za 20, 30 godina šta će biti“, odgovorila je pevačica jednom prilikom na tvrdnje da je „sva izoperisana“.

Katarina Grujić
foto: Printscreen YT

Čak nikada nije krila da redovno odlazi kod estetskog hirurga na sitne korekcije injekcijama i filerima, a sudeći prema njenom Instagram profilu na kojem redovno objavljuje selfije, zadovoljna je izgledom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare