SAŠA ĐORĐEVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO MIŠKU RAŽNATOVIĆU: Ja imam veštački kuk, premda…

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović u opširnom intervjuu koji je dao za ugledni košarkaški portal“Basket njuz“ analizirao je dosadašnji deo sezone u Evroligi.

On ističe da je Evroliga daleko jača nego ranije i da se šampionski tim Partizana iz 1992. godine ne bi proslavio u današnjem takmičenju.

„Bolje je sada nego tada. Ako se vratimo u prošlost, bilo bi recimo 10 timova u Evroligi. Ne želim da omalovažavam talente poput Saše Đorđevića i Predraga Danilovića, ali tadašnji Partizan bi u današnjoj Evroligi bio poslednjeplasirani. Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije, potpuno drugo takmičenje i sport“, smatra Ražnatović, prenosi Kurir.

Nije se dugo čekalo na odgovor. Jedan od pomenutih, Aleksandar Đorđević, oglasio se na društvenim mrežama i rekao šta misli o tome da bi taj tim danas bio poslednjeplasirani u Evroligi.

„Verovatno… ja imam veštački kuk, Sale operisao zglobove, Ivo tetivu i stent, Stragi 50ak kg više, Rebarac stent ili 2, Dragutinu otišla kolena… a falio bi nam i Šarić puno❤️… etc etc… a i svi smo već u pedesetim, ne baš u treningu i idealnim godinama, mada… premda hmmm“, poručio je Đorđević.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare