Saslušan muškarac iz Surčina koji je napao bivšu ženu i taštu: Određen mu pritvor 

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje osumnjičenom S. S. (33) iz Surčina zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Nakon saslulšanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju do 30 dana jer, kako navode, postoje osobite okolnosti koje ukazuju na to da će osumnjičeni u kratkom vremenskom roku da ponovi krivično delo, kao i okolnosti koje ukazuju na to da će da ometa postupak uticanjem na svedoke. Zbog toga je predlog prihvaćen i S. S. je određen pritvor.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će da izvede dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naloži da se obave potrebna veštačenja.

Podsetimo, S. S. u alkoholisanom stanju otišao kod bivše supruge J. G. (32) u Boljevce, gde je počeo da je maltretira. Udario ju je u glavu i pretio da će da je ubije.

On je nasrnuo i na majku bivše supruge J. G. (54) koja je pokušala da zaštiti ćerku. Nju jepogodio stolicom u telo, a zatim nastavio da lomi sve po kući, pri čemu je staklo odletelo i raseklo njegovu jednogodišnju bebu po licu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare