NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 21. aprila, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU 

Pred nama je nedelja u kojoj nas očekuje retrogradni Merkur 21. aprila, što je itekako veliko upozorenje kada su u pitanju finansijske transakcije jer će doći do kašnjenja novca.

U nedelji koja dolazi imamo dva važna datuma, a to su 20. i 21. april jer stiže pomračenje Sunca u Ovnu, mlad Mesec i retrogradni Merkur.

Haotična situacija na nebu je nepovoljna za bilo kakva novčana ulaganja, tako da će mnogi planovi da sačekaju mesec maj.

Pojedini znakovi zodijaka će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali, a to su: Škorpije, Ribe, Vodolije i Blizanci.

ŠKORPIJA

Iskoristite moć Jupitera iz Ovna jer na lak način možete da dođete do para. Do kraja meseca biste lako mogli da dobijete povišicu ili bolje plaćen posao. 

RIBE

Planete u Ovnu vam odgovaraju, a i Mars u Raku, tako da ćete biti finansijski zbrinuti. Možete lako da dobijete novac na igrama na sreću ili na osnovu kretaivnog rada, a možda pomoću nečega što vam je bio hobi. 

VODOLIJA

Saturn u Ribama mudro raspoređuje vaš novac i jeste vreme za štednju, ali ćete baš zbog toga biti racionalniji prema finansijama. Možete da dobijete neki dodatni projekat na poslu koji će vam doneti dodatnu zaradu.

BLIZANCI

Mars jeste u Raku, pa vam donosi dobitak. Međutim, što se tiče novca iskoristite period do 21. aprila, jer će iza toga sve do maja biti nepovoljnan period za ulaganja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare