„BIVŠI MUŽ ME TERAO DA PIJEM, ZLOSTAVLJAO ME JE“ Zvezda Granda pričala o BRAČNOM PAKLU Andreanu suprug VREĐAO i pred PRIJATELJIMA

Andreana Čekić jednom prilikom je otkrila da joj je brak sa bivšim suprugom, klavijaturistom Ivanom Miladinovićem bio kao pakao, jer je trpela psihičko maltretiranje.

Zvezda „Granda“ je 2019. godine progovorila o njihovom zajedničkom životu i šta je sve doživela. Istakla je da je shvatila da je on bio s njom iz interesa.

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**** kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović i bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada, prenosi Kurir.

Ona je rekla kako su njemu pare bile mnogo bitnije, nego da se prema njoj odnosi kao prema supruzi.

– Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – rekla je pevačica tad i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.

– Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao – rekla je Čekićka u svojoj ispovesti za Svet pre četiri godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare