Ove godine na Beer Festu – BESPLATNO PIVO za sve! 

Pridružite se najuzbudljivijem događaju leta i iskoristite ekskluzivnu ponudu

Sve je spremno za najiščekivaniji pivski festival na Balkanu – Beer Fest 2023! Ovogodišnji festival donosi ne samo vrhunsku muziku i raznoliku ponudu piva, već i posebno iznenađenje za sve posetioce zahvaljujući jednom od glavnih sponzora – Meridianbet.

Kao jedan od vodećih brendova u industriji zabave i igara na sreću, Meridianbet je odlučio da obraduje sve posetioce Beer Festa besplatnim pivom Lav Premium. Da biste iskoristili ovu neverovatnu ponudu, sve što treba da uradite jeste da se registrujete na njihovoj platformi meridianbet.rs.

REGISTRUJ SE OVDE – PREUZMI BESPLATNO PIVO

Registracija je brza i jednostavna, a nakon što ste uspešno registrovani, dobijate svoj jedinstveni ID. Ovaj ID je ključ koji će vam omogućiti da preuzmete svoje besplatno pivo na Meridianbet štandu tokom festivala.

Meridianbet želi da svaki posetilac Beer Festa doživi nezaboravno letnje iskustvo uz vrhunski ukus piva i spektakularne nastupe najboljih rok izvođača. Ne propustite priliku da budete deo ove jedinstvene ponude i da se prepustite uživanju u fantastičnoj atmosferi festivala, prenosi Kurir.

Ako želite da iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu i obezbedite sebi besplatno pivo, ne oklevajte –posetite meridianbet.rs i registrujte se. Zapišite svoj ID i dođite na Meridianbet štand na Beer Festu da preuzmete svoju nagradu.

REGISTRUJ SE OVDE – PREUZMI BESPLATNO PIVO

Beer Fest 2023 je spreman da vam pruži nezaboravno iskustvo, a Meridianbet sa svojom akcijom besplatnog piva dodaje još jedan razlog da ovaj događaj bude poseban. Uživajte u vrhunskoj muzici, izvrsnom pivu i neponovljivoj atmosferi. Vidimo se na Beer Festu!

Promo

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare