PET DANA LEŽALA POVREĐENA U ŽBUNJU Vesna pala sa stene: „Slučajno je našli turisti s psom, čuli su jaukanje“

Slučajna šetnja bračnog para iz inostranstva s psom u predelu Ravnice (Garma) pored Omiša spasila je danas život Vesni Raos, koja je poslednji put viđena prošlog petka u Strožancu, od kada joj se gubi svaki trag.

Strani bračni par je, iznenađen svojim „pronalaskom“, o svemu obavestio policiju, a oni omiške vatrogasce koji su izašli na teren, piše Slobodna Dalmacija.

U spasavanje je krenulo jedno vatrogasno vozilo s tri vatrogasca koji su ženu spasili, odnosno izvukli s mesta gde je pronađena i predali je Hitnoj medicinskoj pomoći. Medicinari su je potom prevezli u KBC Split gde joj je pružena sva potrebna medicinska pomoć.

Povredila skočni zglob i rame

Prema za sada dostupnim neslužbenim informacijama žena je, najvjerovatnije u padu sa stene zadobila povredu zgloba noge i ramena, a u trenutku pronalaska je bila pri svesti.

Budući da se o ovom nesvakidašnjem događaju nisu mogle dobiti neke detaljnije informacije, prema neslužbenoj priči žena je pronađena u žbunju, gde je pala sa stene. Bračni par je navodno čuo dozivanje u pomoć i pozvao policiju.

Pas prvi stigao do Vesna

Kako saznajemo iz Hitne pomoći, začuđujuće da je pronađena u relativno dobrom zdravstvenom stanju budući da je nađena tek nakon pet dana potrage, prenosi Blic.

– Sam Bog poslao je tog psa i te ljude da šetaju baš na toj lokaciji. Ne znam što drugo da kažem. On ju je nanjušio ili čuo i prvi stigao do nje. Kad ga je videla, majka je počela da viče i zapomaže pa je do nje stigao taj par. Pala je, povređena je, a kako je tamo stigla ne znamo, ništa ne znamo. Zadržana je u bolnici, smršala je. Ne želimo sad da je zamaramo silnim pitanjima, neka se oporavi. Sad to ništa nije ni bitno. Mi smo se u potrazi fokusirali na područje gde je zadnji put viđena, a ona je pronađena na potpuno drugom mestu – kaže za 24sata.hr Petra Odak, ćerka nestale i pronađene Vesne.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare