ZA OVU PEVAČICU SE ŠUŠKALO DA JE BILA NOVAKOVA ZABRANJENA LJUBAV! Kada su uhvaćeni zajedno, ona se oglasila: Svi me poznajete…

Teniser Novak Đoković bio je i ostao ponos Srbije, ne samo kada je reč o sportskim uspesima koje niže iz dana u dan, već i kada govorimo o njegovom patriotizmu, humanitarnom radu, pa, na kraju krajeva, i odnosu prema porodici.

Majka Dijana i otac Srđan redovno prate njegove mečeve sa tribina, bez obzira na to u kom kraju sveta njihov najstariji sin igrao turnir, a najveću podršku Novaku pružaju supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara.

Jednog od najboljih sportista sveta nikada nisu pratile ljubavne afere, što i ne treba da čudi budući da je emotivnu vezu sa Jelenom započeo vrlo mlad, a već devet godina uživaju u srećnom braku. Ipak, pre nego što je stao na ludi kamen pisalo se da je zbog jedne pevačice bio spreman da započne novo poglavlje u životu.

Povod da krenu priče o romansi između Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac, jedne od najlepših Srpkinja, bile su zajedničke fotografije nastale 2009. Elem, Nole i Nata te godine proglašeni su za najmuškarca i najženu, a tim povodom uradili su editorijal za jedan magazin. To je bilo dovoljno da tabloidi počnu da pišu o navodnoj vezi, da tvrde kako su zajedno viđeni u provodu ili se nalaze u inostranstvu, a ključni „dokaz“ da su par bila je činjenica da su se jednog leta u istom periodu zadesili na Ibici.

U to vreme oboje su ignorisali medijske napise, ali godinama kasnije Nataša Bekvalac otkrila je pravu istinu.

‒ Ta tema da je mene Đoković muvao u jednom periodu je veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. Stvarno nema veze sa istinom. Svi me poznajete i znate da uvek kažem kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za bilo kakav razgovor ‒ rekla je svojevremeno Nataša u intervjuu za „Srpski telegraf“.

‒ Novak je ponos Srbije. On je, u stvari, ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovek koji nas u svetu predstavlja na način da stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Hello)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare