UŽIVO, BORAC – ZVEZDA: SPEKTAKL U ČAČKU! Ovo je meč sezone! Borac mora da sruše Kampaca, ako želi da ostanu u eliti

UŽIVO:

Borac – Crvena zvezda (19.30)

Izuzetno bitna utakmica igra se večeras u Čačku gde Borac dočekuje Crvenu zvezdu u meču 25. kola Aba lige.

Pošto je MZT pobedio u Splitu, a u poslednjoj rundi igra kod kuće protiv Cibone, računica je za Borac jasna – mora da ostvari jednu pobedu u poslednja dva kola kako bi izbegao poslednju poziciju.

Sa druge strane, Zvezdi je potrebna pobeda da bi ostala u trci za pol pozicijom.

Trener domaćina Dejan Mijatović je da su pred njegovom ekipom dva velika izazova u ABA ligi i istakao da čačanski tim ne može da se oslanja na rezultate drugih timova već da mora da pokuša da „sam reši svoj problem“.

„Prvo nam u goste dolazi Crvena zvezda, pa onda idemo u Podgoricu gde ćemo igrati protiv Budućnosti. To će biti veliki izazovi za momke i mene“, rekao je Mijatović

„Iskren da budem, ne znam šta bih rekao. Split je bio fenomenalan protiv nas, svaku loptu koju je poslao ka košu završila je na dnu mrežice, a protiv MZT-a nije bio ni blizu te partije. Ali, ne možemo da se oslanjamo na rezultate drugih timova, moramo da pokušamo da sami rešimo svoj problem“, rekao je Mijatović.

Govoreći o prvom narednom rivalu, ekipi Crvene zvezde, Mijatović je naveo da su crveno-beli „izraziti favoriti“.

„Uz Partizan, ona je glavni konkurent za osvajanje lige. Igra izuzetnu košarku od kada je tim preuzeo Duško Ivanović. On je postavio dobar temelj, vidi se to u pristupu, energiji, načinu na koji ekipa igra. Otkako je u tim stigao Kampaco, roster je dodatno ojačan, tako da Crvena zvezda ima možda i najbolje bekove u Evropi“, rekao je Mijatović.

Po njegovim rečima, utakmica protiv Crvene zvezde njegovom timu predstavlja veliko zadovoljstvo.

„Kada se igra protiv takvog protivnika nema pritiska, ali postoji odgovornost da se pokažemo u najboljem svetlu. Želimo da probamo da pariramo u mnogim stvarima. To je bitno momcima i meni“, rekao je Mijatović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare