„NJOJ PUTA U CRNU GORU NEMA“ Mladen i Jelena Vuletić udarili po Anđeli Đuričić: „Bruka za familiju“ Nju vide kao POBEDNICU ZADRUGE 

Rijaliti par Mladen Vuletić i Jelena Pešić progovorili su o kontroverznom paru koji intrigira region Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću.

Jelena Pešić na samom početku otkriva da se razočarala u Anđelu Đuričić, ali i Anu Ćurčić.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

– Zvezdan planira i sedmu i osmu sezonu „Zadruge“. Svi smo jedva čekali da Ana uđe u rijaliti, međutim zauzela je potpuno pogrešan stav. Meni je fascinantno što je ona svojim ulaskom podigla Anđelu i videćete, ona će i pobediti. Zašto je Ani Anđela kriva? Na njenom mestu je mogla da bude bilo koja druga. Sa druge strane, Anđela je velika bruka i blam za familiju. Uz to se ona i dodatno ponižava, jer Zvezdana moli za ljubav – ističe Pešićeva za „Blic“, a na priču se nadovezuje i Vuletić.

Jelena Pešić, Mladen Vuletić
foto: Printscreen/Instagram

– Definitivno se najviše obrukala Anđela. Njoj puta u Crnu Goru nema. Preko nekih stvari će roditelji preći. Ono što je ona radila u rijalitiju, to je sve bez cenzure i pakleno. Anđela je uspela sve devojke do sada da nadmaši kada su intimni odnosi u pitanju – zaključuje Mladen Vuletić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare