RUSIJA ZAVIJENA U CRNO: Svetski šampion okončao život u 30. godini 

Ruski šampion u fristajl skijanju Pavel Krotov umro je u 30. godini.

Krotov je bio svetski šampion u svojoj disciplini. Prema prvim izveštajima moskovske štampe, preminuo je od posledica krvarenja na mozgu.

Ovu vest je podelio njegov trener Aleksandar Pongilski, koji je ujedno bio i glavni trener ruske reprezentacije.

Drugi pišu

– Smrt je nastupila tokom noći usled moždanog udara. Pomoć za Krotova stigla je prekasno.

Rusko udruženje fristajlera užasnuto je informacijom o smrti svog istaknutog takmičara:

– Mnogi ljudi pamte Pavela kao prijateljsku, simpatičnu i hrabru osobu. Izražavamo iskreno saučešće porodici, rodbini i kolegama.

Reagovala je i „svetska kuća“ FIS:

– Izražavamo najdublje saučešće Pavelovoj porodici, prijateljima i rođacima.

Krotov je osvojio bronzu u singlu u vazduhu na Svetskom prvenstvu 2021. u Idreu (Švedska), iza sunarodnika Maksima Buroa i Kristofera Lilisa (SAD).

U ekipnoj konkurenciji, osvojio je zlato uz Ljubov Nikitinu i Maksima Burova. Zauzeo je četvrto mesto na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Pjongčangu. 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige „Serviraj za pobedu“ i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare