DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. MART! Vage u problemu sa kolegama, Bikovi sa burnim ljubavnim životom!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Bićete spremni da se zabavljate i vaša strastvenost će biti očigledna, što će privući mnoge. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi s trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti buran i moguće je da ćete usled svega toga uznemiriti okolinu svojim ponašanjem. POSAO: Problemi u oblasti logistike i u administraciji. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, ali osoba koja vam se dopada možda nije spremna za vezu. POSAO: Biće pozitivnih promena i dešavanja, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno. 

RAK

LJUBAV: Bolja komunikacija s partnerom pomoći će vam da rešite problem u odnosu. POSAO: Period je povoljan za finansije i danas možete dobiti novac. ZDRAVLJE: Vrlo dobro. 

LAV

LJUBAV: U ovom periodu ćete se dosta družiti i zbog toga će vam biti lako da nađete ljubav. POSAO: Izgleda da se u ovoj sferi neće desiti ništa od značaja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ništa i niko neće moći da ispuni vaša očekivanja, zbog čega ćete imati utisak da nema dobrih prilika. POSAO: Odličan dan za sve koji se bave javnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Pokušajte da provedete više vremena s partnerom, jer ovo je posebno povoljan dan za ljubav. POSAO: Možete imati manjih problema s kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Danas ćete moći lako da uspostavite bliskost s drugima i imaćete prilike da upoznate neke fantastične osobe. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je daleko, koga ćete upoznati na putu ili ko je stranac. Bićete vrlo optimistični kad je reč o budućnosti. POSAO: Moguće su greške zbog pada koncentracije. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali ako ste već u braku, uživaćete u porodičnoj atmosferi. POSAO: Danas nije loše vreme za povlačenje rizičnih poteza. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate dve mlađe osobe koje će vas zaintrigirati. POSAO: Moguć prekid radnog odnosa. U najmanju ruku ćete želeti da nađete novi posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će stagnirati jer ćete biti preokupirani drugim stvarima. POSAO: Nema promene u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare