OTKRIVAMO! Na pumpi ubijen ŠKALJARAC: Pucali i na njegovog sina!

Željko Radulović, na kog je u julu mesecu pucano u Nikšiću, sin je Ranka Radulovića, čoveka koji je označen kao vođa jedne kriminalne grupe i osoba bliska „škaljarskom klanu“, a koji je i sam više puta bio na meti napadača, prenosi Republika.

Ranko Radulović je javnosti poznat još od devedesetih godina, od kada važi za „žestokog nikšićkog momka“. Hapšen je zbog zelenašenja i nošenja oružja, a pominjao se i kao organizator kriminalne grupe koja je pripremala likvidacije.

Nekadašnji je vlasnik fudbalskog kluba „Čelik“, a poseduje i više nekretnina i ugostiteljskih objekata, koji su mu nekoliko puta bili meta napada, pisao je letos Blic.

Tako mu je u oktobru 2019. godine zapaljena kuća u selu Srečanje kod Pljevalja. Zbog tog dela je uhapšen Danko Danilović. On je, kako su preneli tada crnogorski mediji, šrafcigerom obio prozor u prizemlji, otvorio ga i u kuću prosuo deset litara benzina, zapalio je papir i bacio ga u kuću.

Po hapšenju je kod tužioca ispričao da je to učinio na ime duga. On je, naime, rekao da je kuću zapalio jer nije imao da plati 1.200 evra duga za kokain.

Dva puta mu je bacana i bomba na kafić „Tani“ u Nikšiću.

Podsetimo, godine 2020. Radulović stariji izboden je u spuškom Istražnom zatvoru u nastavku rata kriminalnih grupa, okupljenih oko škaljarskog i kavačkog klana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare