Košarkaši Partizana došli u Milano po novu pobedu u Evroligi 

Crno-beli posle trijumfa u Bolonji nad Virtusom (88:79) žele sutra uveče u gostima da sruše i Armani u 28. kolu najjačeg klupskog takmičenja (20.30, Sport klub 1)!

Izabranici Željka Obradovića u „prestonici mode“ planiraju da se osvete Italijanima za poraz od 18. oktobra u Beogradskoj areni (75:80). Partizan je trenutno šesti na tabeli, sa skorom 15-12, a novim trijumfom bi širom otvorio vrata plasmana u Top 8.

Iskusni srpski stručnjak priznaje da izuzetno ceni protivnika, koji je dobio poslednjih pet utakmica u Evroligi. Na klupi Armanija sedi čuveni Etore Mesina, a na parketu ih predvode Bili Beron, Kajl Hans, Kevin Pangos, Nikolo Meli…

– Moramo što pre da zaboravimo ono što je bilo u Bolonji i da se okrenemo Armaniju. Oni su, u ovom momentu, verovatno u najboljoj formi od svih timova u Evroligi i zato za taj duel moramo da se spremimo na najbolji mogući način – poručuje Obradović.

I mladi centar Alen Smailagić (22) naglašava da crno-bele čeka izuzetno težak posao u „Mediolanum forumu“. 

– Jasno je da Armani ima tim koji bi se u nekim drugim okolnostima verovatno borio ne samo za plej-of, već i za mnogo više od toga. Veoma dobra, iskusna ekipa, koja je u poslednjih nekoliko nedelja znatno podigla formu. Mnogo toga se promenilo u odnosu na naš prvi duel u Beogradu, ali i tada smo videli koliko su opasni. Međutim, i mi smo u dobroj situaciji, verujem da ćemo umeti na pravi način da im se suprostavimo. Očekujem ponovo veliki broj naših navijača na tribinama i nadam se da ćemo im se predstaviti u najboljem svetlu – kaže Smailagić. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare