ZVEZDAN UDARIO NA KAČAVENDU! Slavnić potvrdio da ne podnosi Milenu, pa prvi put javno opleo: SILOVALA JOJ JE MOZAK, SKINULA DEČKA

Milena Kačavenda, kuma aktuelne učesnice šeste sezone „Zadruge“, Ane Ćurčić, ne odustaje od borbe za pravdom i zaštitom svoje najbolje drugarice.

Nakon što je čula javno apel za pomoć i dozivanje od strane Ane, brutalno je uradila sve što se od nje očekivalo, te je i sa Acom Bulićem stupila u kontakt kako bi zajedno nastavili žestoku borbu.

Milena je pažljivo i hronološki otkrivala sva navodna nedela Zvezdana Slavnića i detalje pakla koje je Ana proživljavala pored njega.

Pored psihičkog maltretiranja, govorila je i o mučkom fizičkom zlostavljanju, kao i navodnom silovanju koje je potreslo domaću javnost.

U više navrata je priznala da se ona i Slavnić nikada nisu podnosili, te da su jednom ušli i u fizički okršaj kada je od brutalnih batina branila Anu.

Zvezdan je, misleći da kamera ne snima, Ivanu Marinkoviću otjkrio mračne detalje iz prošlosti Kačavende, a ujedno i potvrdio da nikada nisu bili u dobrim odnosima.

– Milena kuma joj je 15 godina k****a mozak i ja kada sam počeo sa Anom ja sam je oterao u pi**u materinu. Silovala joj je mozak, ka****a joj se sa dečkom i joj joj je ka****a mozak – rekao je Zvezdan.

Kako će na sve ovo reagovati Milena, ostaje da ispratimo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare