DA LI ĆE NOVAK IGRATI U MAJAMIJU? Đoković se PRIJAVIO, a sada se OGLASIO direktor Mastersa! 

Džejms Blejk, direktor Majamija, govorio je za medije o srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD.

Tim povodom se oglasio i prvi čovek ATP turnira u Majamiju, Džejms Blejk koji je rekao da su zatražili izuzeće za srpskog tenisera.

– Pravila se zvanično menjaju 11. maja, ali mi smo zatražili izuzeće jer zaista ne vidimo da njegovo igranje ovde predstavlja opasnost. Oni su taj datum postavili zbog kalendara, ali turnir ne možemo da organizujemo posle 11. maja pa bismo voleli da Đoković igra ovde. Istakli smo činjenicu da bi to bilo dobro za privredu, zajednicu Majamija i za ljubitelje tenisa širom sveta koji žele da vide trenutno najvećeg igrača u našem sportu – rekao je Blejk i dodao:

– Videćemo da li je delotvorno, ali nažalost ništa nije u našim rukama. Pozvan je, na listi je učesnika… Osvajao ovaj turnir šest puta i voleli bismo da ima priliku da igra za sedmi trofej. Uradili smo sve što smo mogli. Ako Novaku Đokoviću bude dozvoljeno da igra u Indijan Velsu bićemo spremni da ga dočekamo i u Majamiju – istakao je Džejms Blejk, prenosi Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare