AFERA „MITO“ U ZVEZDAMA GRANDA DRMA ESTRADU! Kanditat Dušan sad tvrdi da je pored Snežane Đurišić i ON tražio PARE od takmičara!

Kao bomba odjeknula je priča kandidata „Zvezda Granda“ Dušana Vukadinovića da mu je pevačica Snežana Đurišić, a sad je spomenuo i da su mu se kolege žalile da je i Dragan Stojković Bosanac tražio pare od takmičara.

Navodno je tražila novac kako bi prošao u naredni krug takmičenja. On je za ispričao svoju stranu priče, dok je kreativni direktor „Granda“ Saša Popović oštro odgovorio na ove tvrdnje.

– Sve je živa istina. Mi smo skromna familija. Nepravedno sam ispao. Snežana nije tražila od mene novac već od moje majke. Ne znam tačnu sumu – rekao je Dušan i otkrio da je problem nastao tokom probe.

– Imali smo probu gde je trebalo da izaberemo pesme koje ćemo sutradan da izvedemo. Snežana mi je rekla da odlično pevam. Poslao sam matricu dečku iz „Granda“. Izašao sam da odradim probu i vidim da nešto nije u redu, kao da me neko sabotira. – Rekao sam joj da ne čujem sebe i kao da nije moj glas, i prekinuo sam probu. Snežana je vikala na mene – istakao je mladić, te je dodao: – Snežana je pre početka snimanja tražila moju majku, bio sam u čudu. Odlazim u hodnik do bekstejdža i vidim majku i Snežanu koja čuči. Ona viče na moju majku i ja je pitam: „Šta je ovo?“, a Snežana se okreće ka meni i kaže da treba da izađem i da mi nije tu mesto.

Vukadinović tvrdi da je poslušao mentora i sačekao majku ispred. – Počinje snimanje, devojka pored mene rastura, mikrofon joj pojačan lepo, a ja se uopšte ne čujem. Ona dobija šest glasova, a ja tri koja su mi dali Viki, Bosanac i Đorđe David. Počinju komentari da nisam bio dobar i da sam bio kao pokvareni robot. Dolaze komentari mentora, Snežana, moja mentorka, kreće da komentariše drugu takmičarku, devojci priča kako je najbolja i odlična. Saša joj je rekao da prokomentariše mene, a ona je rekla: „Moj kandidat me ništa ne sluša i hoće sve po svom“.

Vukadinović smatra da je Snežana rekla ostalim članovima žirija da ga ne puste dalje jer njegova majka ne želi da plati.

– Sigurno im je pre snimanja rekla indirektno da nije uzela pare od moje majke i da mi ne daju glas. Mili je poslušao, ali Viki nije i dala mi je svoj glas verovatno jer zna kako pevam. Bosanac nije hteo da se ogreši o mene rekao je Dušan, i dodao: Majka mi je rekla: „Tvoja mentorka mi je tražila pare i da ćeš ispasti ukoliko ne platim. Rekla je da si lep momak i da predobro pevaš“. Mislio sam da ih mogu pobediti i bez para. Molio sam je da mi spusti matricu za baraž, ali ona je odbijala. Saša mi je na kraju spustio matricu, rasturio sam, ali nisam prošao dalje.

Vukadinović je pre prijavljivanja na audiciju navodno čuo da je sve namešteno. – To svako zna. Pričali su mi, ali nisam mario, niti verovao. Svi od žirija uzimaju. Najbolji drug Džimija, momak od prošle godine, pričao mi je da mu je Bosanac tražio novac, rekao je Dušan i dodao: Snežana nije posle svega kontaktirala sa mnom, niti će. Ona je mene blokirala, prenosi Kurir.

Na ove teške optužbe ispred „Grand produkcije“ oglasio se kreativni direktor Saša Popović. 

– Odgovorno tvrdim da su „Zvezde Granda“ najpoštenije takmičenje. Nepune dve decenije koliko takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Durišić – rekao je Popović. – Toliko je smešno da ne bi trebalo ni da komentarišem, ali smatram da našu emisiju kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare