ANĐELINE KOMŠIJE OTKRILE DETALJE O NJENOJ PORODICI Đuričići se SELE iz Đenovića, evo gde će živeti posle prodaje kuće!

Zadrugarka Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je pred kamerama rijalitija uplovila u vezu sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem. Crnogorka je tada srušila sliku moralne, vaspitane i poštene devojke, ali njene komšije za njenu porodicu i dalje imaju samo reči hvale.

Ekipa Informera se zaputila u Anđeline rodne u Đenoviće kako bi saznali kako njene komšje komentarišu njeno učešće u „Zadruzi“.

Komšija Vesko, koji gradi zgradu u blizini Đuričićkinog porodičnog doma, kaže da su njeni roditelji i brat divni ljudi.

– Viđam njene roditelje svaki dan. Jave se. Oni su idealna porodica, i ona je bila idealna. Baš su mnogo dobri ljudi. Ja ih znam 12 godina, od kad je Anđela bila dete. To je bila jedna neverovatna cura. Svi su oni takvi, jedna divna porodica. Prodaju kuću, sad je skočila cena. Nisam siguran gde će ići, ali imaju nekretninu i u Herceg Novom, verovatno se sele tamo – kaže Vesko, a šta je još rekao možete čuti u videu iznad, piše Informer.

Ilir, takođe Anđelin komšija koji se nedavno doselio u Đenoviće, nema da kaže ružnu reč za bilo kog Đuričića

– Odlični su, mama se svaki dan pozdravi. Sa njima nema nikakvog problema. Kao ljudi su dobri. Tu žive njena mama, tata i brat. Normalno idu u prodavnicu i kreću se. Ne komentarišem sa njima „Zadrugu“. To je bolna tema za njene roditelje.

Ilir kaže da je njenim roditeljima Anđelino ponašanje u rijalitiju bolna tema, a šta je još rekao možete saznati u videu iznad.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare