RELJA I NIKOLIJA NAPUSTILI VESNIN STAN! Reper sad pokazao kako izgleda deo njihovog doma, zid PUN KNJIGA, a tek pogled na BEOGRAD

Reper Relja Popović i njegova supruga pevačica Nikolija Jovanović nedavno su se iselili iz stana njene majke Vesne Zmijanac.

Naime, kako imaju dve ćerke, par je odlučio da se preseli u veći stan. Kako se navodi, oni su pazarili luksuzni penthaus, a Relja je sada na svom Instagramu pokazao deo novog doma.

Relja Popović
foto: Printscreen/Instagram

Popović se snimio kako leži na sofi u dnevnom boravku, te se sa jedne strane videla kuhinja u crnoj boji, dok je u jednom trenutku pokazao i drugi zid na kojem se može videti ogromna polica sa knjigama, i stolice iz trpezarije.

Relja Popović
foto: Printscreen/Instagram

Inale, stan Vesne Zmijanac u kojem su živeli je izdat.

– Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao – otkrio je izvor.

Vesna ih je podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona ceo svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

Relja Popović
foto: Printscreen/Instagram

– Stan je sređen po njihovim idejama. Ćerkice imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorisana dnevna soba i kuhinja, a veliki deo zauzima prostor rezervisan za njihovu garderobu, koja im je pasija – ispričao je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare