ISPOVEST SANDRE REŠIĆ: Boli me što se pričalo da Nino nije moj otac! 

Nova epizoda emisije „Ispovesti“ je na našem Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić prvi put stavlja tačku na priče o tome da pokojni Nino Rešićnije njen otac, pa je u intervjuu za emisiju „ISPOVESTI“ na portalu za Republika otkrila da se s majkom često šalila na tu temu i da joj je govorila da je napravio Donald Tramp!  Pevačica je nikad iskrenije progovorila o tome koliko joj je otac falio u životu, te i da li mu nešto zamera kako se dugo spekulisalo.

– Nismo se time bavili, ali eto da odgonetnem celu priču. Mene su zadirkivali i pričali „Je l’ ti šalje otac novac i stvari? Kako živite?“ To su strašne stvari da vam neko kaže, a vi na primer ne poznajete oca. Sada je na sve gledam drugačije, ali u tom trenutku sam se osećala užasno. Moji su se razveli, on je tad postao zvezda, pa nas je napustio. Posle sam saznala iz novina da je neko izjavio da on nema ni ženu, ni decu, da je mlad i popularan i da ga žene obožavaju. T je sve bio marketinški trik, jer je u tom momentu on bio Nino, najpoželjniji muškarac u Jugoslaviji koji puni hale, pa da li je moguće da tako mlad ima ženu i dete? Tako se pustila priča da ja nisam njegovo dete, pise Republik. Dakle sve je to bio savet menadžera i da je to bilo najbolje za njegovu karijeru – kaže Sandra na početku i nastavlja:

– Mama i ja se nekad šalimo i pričamo da sam ćerka Donalda Trampa, da me on napravio. Nikad se nije oglašavala i rekla bi sad da sedne da daje intervju da smo prošli kroz pakao zbog Nina. Rado bi zamenila tatu za bilo kakvog molera, sve bi uradila sad samo da nije zvezda, ali to je nemoguće. Ponekad plačem sama kod kuće kad niko ne vidi, ali sam obećala sebi da nikad više to neću sebi da dozvolim. To mi ništa dobro nije donelo, svako ko je video moje suze je sve dobro iskoristio. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare