CAR PREKOREO ZVEZDANA ZBOG PRISNOG DRUŽENJA SA ALEKSANDROM! Suočili se oči u oči, Slavnić pokušao da se OPRAVDA (VIDEO) 

Filip Car i Zvezdan Slavnić obavili su ozbiljan razgovor o Aleksandri Nikolić, a Slavnić je sve vreme ubeđivao Cara da nije ništa imao sa Aleksandrom.

– Ona će da gleda da nas posvađa, a mene niko ni sa kim neće posvađati. Meni je lakše da je ona pored tebe, nego da je meni na glavi. Neprirodno mi je da gradimo prijateljstvo, a da si ti pokušao da poljubiš devojku sa kojom sam u vezi. Meni je Maja najmanji problem, bitno mi je da me ne dira i provocira – rekao je Car.

Filip Car
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Meni prija njena energija i da se smejem sa njom. Ja joj kažem da mi je draga, ali ja tebe mnogo gotivim i drag si mi. Ja te sad kao drug pitam, kaži mi šta je, ja tako tačno uradim – rekao je Slavnić.

– Ne smeta mi to nijedne sekunde, neprirodno mi je da sam opet sa Aleksandrom, a ti si pokušao da je poljubiš. Isto bi bilo kada bih ja sutra nešto sa Anđelom, bilo bi neprijatno – pričao je Car.

– Tebi je do Aleksandre sada i te priče ili do ovoga – pitao je Zvezdan.

– Sve to, oboje. Ja to studiram u glavi, ništa nije bilo ozbiljno, ja onda čujem da je ipak bilo ozbiljno – rekao je Car.

– Ma hajde bre, ona je prstom pokazivala na tebe – rekao je Zvezdan.

Filip Car
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Na mene utiče to što vidim da ti ludiš, jer sam dobar sa tobom. Zato sam pitao Miljana i Matoru da li sam u tripu ili nisam? Ja se godinama vezujem za ljude, a ispostavi se nešto drugo. Kao da se uspostavilo sa Kristijanom, Janjušem i ostalima – istakao je Car.

– Moje mišljenje o tebi ti znaš. Ja nemam nijedno osećanje da kažem: „Ja to ne mogu“ – rekao je Zvezdan.

– Ja bih bio licemeran kada bih ti rekao da mi se ne sviđa ovo tvoje sa Majom, jer sam bio sa njom, a lakše mi je da je isk**š. Ne mogu da prevalim ovo sa Aleksandrom, jer kad bih ja napravio sa Anđelom, ne bi ti bilo pravo. Ja sam gurao za stolom i vešto skrivao o emocijama prema Aleks, a znam da ti više i nemaš emocije prema Anđeli – rekao je Car.

– Opet ja imam sumnje da se to nešto dešavalo, nisam ja pratio to – rekao je Car.

– Ona je meni pričala da je zbunjena, pa mi je pokazivala na tebe u rehabu… Ti i ja smo sada bitni. Šta treba da ti misliš da treba da bude okej? – dodao je Slavnić.

– Znaš šta je problem? Pogrešni koraci su se desili u prošlosti, a ne u sadašnjosti i budućnosti. Hajde da pustimo malo vremena. Neprirodno mi je to što imam da si pokušao da je poljubiš, a sada sedite tu – dodao je Car.

– Meni je gore ovo za Aleksandru, nego za Maju. Ja sam sa Janjušem kada je bilo molio da je skloni… Ljudi gledaju da ne gradimo prijateljstvo na pravim temeljima i da ne poštujemo jedan drugog – dodao je Car.

– Ja nijednu tvoju nisam shvatio ozbiljno, takav si mi dojam dao – rekao je Zvezdan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare