BIVŠI MUŽ UZVRAĆA UDARAC! Robert Mitrović nakon nove ljubavne afere, progovorio o Viki, a evo šta se dešava sa MALOLETNOM ĆERKICOM 

Viktorija Mitrović, nedavno je uhvaćena sa bivšim dečkom Dalile Dragojević, te se spekuliše da je uplovila u romansu sa Lukom Nikolićem.

Podsećanja radi, bivša zadrugarka ima dete iz prvog braka sa Robertom Mitrovićem, koji je takođe bio učesnik šeste sezone, kada je govorio o svom bračnom životu i problemima koje je imao sa njom.

Tom prilikom je priznao da mu je želja da reši starateljstvo kako bi mogao bez problema da viđa svoje dete, ali i da će sud doneti konačnu odluku.

Nakon što je Mitrovićka raskinula turbulentnu vezu sa Markom Osmakčićem, više puta je bila u društvu momaka sa kojima je povezivana, ali odnos sa Lukom je zaintrigirao domaću javnost.

Bivši suprug i otac njene ćerke, nakon njene “nove ljubavne afere“, oglasio se za Kurir i dao svoj sud na novonastalu situaciju ali i priznao da li je nakon izlaska iz Zadruge rešio problem oko starateljstva nad maloletnom ćerkicom.

– Koja Viktorija? Ne poznajem ni jednu osobu pod tim imenom – naveo je Robert, ali i otkrio u kakvom je odnosu sa njom:

– Uz dužno poštovanje, mogu reći samo jedan delić, a to je da smo u jako epidemijskom odnosu što znači nikako, a u toku je i sudski postupak, tako da meni dolazi gora godina i očekujem još jednu pandemiju – zaključio je Mitrović .

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare