SIN BRANA MIĆUNOVIĆA UHAPŠEN POSLE TUČE NA VESELJU: Policija otkrila nove detalje sukoba na proslavi u Nikšiću 

Uprava policije Crne Gore oglasila se nakon informacije da je sin kontroverznog biznismena Brana Mićunovića, Đorđe, pretučen na jednoj proslavi u Nikšiću.

– Nikšićani Đorđe Mićunović (30) i Lazar Kostić (27) uhapšeni su 26. novembra zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti – saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je policija na mestu incidenta zatekla Mićunovića koji je imao vidnu povredu prethodno zadobijenu na proslavi.

– Đ.M. (30) i L.K. (27) iz Nikšića nisu dali bilo kakve informacije policijskim službenicima ne želeći da podnesu prijavu. Tom prilikom su sprečavali službena lica u vršenju službene dužnosti te su lišeni slobode – objašnjavaju iz policije i dodaju da su Đ.M. i L.K. lišeni slobode po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću zbog sumnje da su izvršili krivično deelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Mićunović nije hteo da pruži informacije vezane za nastanak povreda.

– Prilikom pružanja lekarske pomoći Đ.M. su konstatovane lake telesne povrede. Od više lica su u odnosu na ovaj događaja prikupljena obavještenja, a preduzete su i druge službene radnje po nalogu tužioca. Spisi predmeta su dostavljeni tužiocu koji se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Na osnovu preduzetih mera i radnji službenici policije do sada nisu došlo do saznanja na koji je način Đ.M. zadobio povrede – naveli su iz policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare