NIJEDAN IGRAČ NIJE OVAKO PRIČAO O VOĐAMA NAVIJAČA! Košarkaš Partizana opsednut Grobarima: Gledam ih, a njih BAŠ BRIGA ZA UTAKMICU!

Košarkaš Partizana, Dante Egzum, opisao je način na koji posmatra navijače crno-belih tokom utakmica.

Australijanac koji beleži 12,7 poena u Evroligi ove sezone, rekao je da je oduševljen pristalicama crno-belih.

„Kao na filmu. Ne mogu to da objasnim. Rekao sam sebi da ću da igram za te ljude koji samo žele da pobedimo. Volim da posmatram dešavanja na tribinama, jednom sam gledao u pravcu njih troje, četvoro i spazio da uopšte ne prate utakmicu. Samo stoje i navijaju“, rekao je Egzum tokom gostovanja u Evroliginom podkastu „Krosover“.

On je potom detaljno objasnio šta ga je posebno fasciniralo, a po opisu reklo bi se da Australijanac govori o vođama navijača.

„Gledao sam ih otprilike minut. Znam da je trebalo da obratim pažnju na dešavanja na parketu. Oni čak i ne gledaju meč. Neko šutira, baš ih briga. Spremni su da navijaju i da se postaraju da svi oko njih skaču i bodre ekipu. Neverovatan doživljaj, ne umem to da objasnim“.

Između ostalog, govorio je i o radu sa Željkom Obradovićem.

„Najbolje je što nas uvek izaziva. Daje nam slobodu, ali sam pod uslovom da igramo pametno. U redu, možeš da igraš kako god želiš, međutim, samo ako je pametno. To je jedini način. Ujedno mi se to i najviše sviđa kod Obradovića, zasad“, poručio je Dante Egzum.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare