PEVAČICA UŽIVALA S UNUKOM NA MALDIVIMA! Ceca: Željko je našao simpatiju!

Folk zvezda je bila na odmoru na Maldivima sa sinom Veljka i Bogdane Ražnatović, ali i sestrom Lidijom Ocokoljić i njenim sinovima. 

Pevačica je po ceo dan na plaži igrala fudbal sa Željkom, i to loptom koju su mu poklonili tetka Anastasija i njen dečko Nemanja Gudelj! Ipak, mališan je imao vremena i da nađe simpatiju.

– Hajde što smo igrali fudbal, nego je Željko našao simpatiju na Maldivima. Reč je o devojčici iz Beograda, ima pet godina i baš su se lepo igrali. Bilo je zabavno i njima i nama –ispričala je pevačica u emisiji „Ceca šou“, koja se svakog petka emituje na Blic TV, dok je njena sestra Lidija dodala:

Domaćinski
Kad smo stigli na Maldive, dočekali su nas mojom pesmom „Nevaljala“-
Ceca Ražnatović

– Željko je veselo dete i voli da se igra i druži. Na njega mora da se pazi svake sekunde, osim kad je s devojčicama. Obožava ih i svi smo mirni kad znamo da je Željko s njima.

Ražnatovićeva se vratila Beograd i već joj nedostaju džakuzi s pogledom na okean, luksuzan bazen i specijalne poruke koje su joj domaćini ostavljali.

– Ovo je drugi put da letujem na tom rajskom ostrvu. I prošli put su mi priredili lep doček, ali sada su me oduševili! Uvežbali su moju pesmu „Nevaljala“ i svirali su je kada smo stigli. Na samoj vili su postavili natpis „Ceca i porodica“ i ispisali stihove mojih pesama. Mogu samo da kažem da sam oduševljena – zaključila je pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare