LJUBOMORA? Kija isprozivala Milicu jer je uspešnija od nje! Evo šta je OTKRILA drugarica KOCKAROVE 

Kija Kockar s vremena na vreme ume da potkači koleginice sa estrade, nekada direktno, a nekada indirektno. Ovog puta pevačica je odgovorila na pitanja koja intrigiraju javnost, pa je tom prilikom dala svoj sud o Milici Pavlović.

Pobednica rijalitija „Zadruga“ je bez dlake na jeziku iznela svoje mišljenje i šokirala javnost svojim odgovorom o popularnoj estradnoj umetnici. Da li ti se se dopada Milica Pavlović, da li bi bila sa ženom?

– Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek – rekla je Kristina u intervjuu za Informer. Zbog čega se Kiji njena koleginica ne sviđa kao čovek nije poznato, ali njena bliska prijateljica smatra da je to zbog ljubomore.

– Kija je bila velika senzacija i sve se vrtelo oko nje. Nažalost, sada više nije tako. Milica pak sa druge strane dominira jako i samim tim je trn u oku mnogim koleginicama, pa i Kiji. Ljubomora je čudo. Nisam sigurna da se njih dve poznaju toliko dobro da bi ona mogla da sudi kakva je Pavlovićka kao čovek, ali treba poštovati njenu izjavu. Sa druge strane, Milica je tražena pevačica, ima nastupe, hitove, a Kija se sve manje bavi muzikom – priča njena prijateljica, koja je zamolila da ostane anonimna

– Ne želim sad me uzme na zub jer ume da se ljuti ako joj neko kaže svoje mišljenje u lice. Ja nju ne vređam, već govorim kao posmatrač. Pa pogledajte samo komentare ispod tekstova i njene izjave, mnogi se slažu s tim da je Kija postala ljubomorna. Pavlovićeva je uspešna kao mlada muzička zvezda. Koju god pesmu da izbaci, postaje hit, a manje-više obe furaju isti pravac – zaključuje ona.
Podsetimo, Kija i Milica su u jednom periodu često viđane u istom društvu, te su čak i pevale zajedno na sceni i razmenile poljupce. Poput svetskih zvezda, u usta su se poljubile na snimanju jedne emisije i tada izazvale skandal. Štaviše, Kija nije podržala Milicu ni kada je imala sukob sa Anom Nikolić dok su njih dve vodile bitku čija je pesma „Provereno„. Pevačice se juče nisu javljale na naše pozive.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare