NEKO MOŽDA SAMO NIJE NA PRAVOM PUTU: Sloboda odgovorila na prozivke pevačici BEZ DA JOJ I IME POMENE! S osmehom rekla šta misli

loboda Mićalović Ćetković bogatoj filmografiji dodala je ulogu Marije u kratkometražnom filmu „Čudotvorac tumanski“ rediteljke Bojane Krstić.

Publika je pre dve večeri u Beogradu mogla da pogleda tri priče o čudima Svetog Zosima Tumanskog, snimljene po istinitim događajima koje je u svojoj knjizi „Manastir Tumane: Čudo ljubavi Božije“ zapisao iguman Dimitrije Plećević.

– Bilo je uzbudljivo raditi na ovom filmu, jer smo snimali u manastiru. I ranije sam boravila u Tumanima. Iguman Dimitrije mi je predstavio ideju da će se raditi film. Našli su mi lepu i malu ulogu. Priče koje su stavljene u film su svedočenja živih ljudi o čudima – izjavila je Sloboda novinarima pre projekcije, prenosi Kurir.

„Čudotvorac tumanski“ je pun emocija, ljubavi i vere, svega onoga čega je danas moderan čovek željan, a rediteljka je rekla da su glavne uloge dobijali glumci koji važe za velike vernike.

– Verujem u Boga, u ljubav, u Isusa. Samim tim moramo da verujemo u čuda. Ako nemamo veru, nemamo ništa – istakla je glumica, koja je prvi put prošetala crvenih tepihom u društvu naslednica Vere i Mile Ćetković.

Rat sa Karleušom

Jelena Karleuša nedavno je na svom Instagram storiju prokomentarisala izjavu glumice Slobode Mićalović. Glumica je u jednom od svojih intervjua istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

– Upravo sam htela da pojedem jednu moju „Luj Viton“ torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus – napisala je pevačica.

Dramska umetnica nije pomenula ime pevačice, ali je izjavila da ne osuđuje one koji nisu osetili Božju ljubav.

– Ništa u životu nije crno ili belo. Neko možda samo nije na pravom putu. Dajte da razumemo ljude i potrebe koje imamo. Verujem da su nam neke stvari predodređene. Bez vere nema života. Nikog neću da vučem za rukav. Trudim se da živim svoju veru. Čovek ne može bez ljubavi, slobode i vere – zaključila je Mićalovićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare