KOMŠIJE MARKA I MARIJE BULAT PROGOVORILE O SKANDALU: Znaju je ceo život, živela tu od malena, a sve ih je ŠOKIRALA jedna stvar

Pevač Marko Bulat i njegova supruga, učesnica druge sezone rijaliti programa „Zadruga“, Marija Bulat nedavno su se našli u epicentru skandala, kada je muzičar prijavio suprugu za fizičko nasilje policiji.

On se nakon što je posle drame iselio iz stana, a po isteku 48 sati zabrane Mariji da mu prilaz, vratio se u porično gnezdo. Njihove komšije su otkrile da se par pomirio.

– Nismo ih viđali u jeku skandala, osim kada se on iselio, a posle vratio. Tek juče su izašli iz stana i to odvojeno, gledali su da ih niko ne vidi zajedno. Niko ne zna šta se dešava u njihova četiri zida, ali jedno je sigurno – pomirili su se, rekao je komšija Darko.

U obližnjoj prodavnici u kojoj su Marko i Marija česti kupci, imali su lepe reči za njih, ali su istakli da nakon skandala u istu oni nisu dolazili.

– Što se tiče Marka i Marije uglavnom dolaze, veoma su dobri i ljubazni i kupuju kod nas, ali u poslednje vreme, od kad je izbila ova afera, nisu bili uopšte – otkrila je radnica.

Komšija iz zgrade u kojoj živi porodica Bulat ističe da je njihovu ćerku viđao kako šeta psa, ali da Mariju ne viđa toliko zbog njene bolesti.

– Ona je malo bolesnija, ima raznorazne probleme, pa ne izlazi baš toliko često. Ne znam ništa o tome za drogu što je stalno oputužuju, ali nešto mi je ona sitna da ima snagu za to. Poprilično je mršava dok on čovek ima skoro dva metra i izgleda lepo – započinje komšija dok je drugi stanar dodaje:

– Vrlo su ljubazni, uvek se jave. Deca se takođe uvek jave, mnogo su fina. Propratio sam u medijima šta se sve pisalo, ali tih dana sam bio na putu pa ih nisam viđao. Marko je i visok i krupan, pa se i ističe možda više, ali to za drogu nešto ne verujem da je istina. Starija komšinica koja živi u blizini bračnog para, nije želela mnogo da komentariše ovu porodicu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare