RADOSNE VESTI KOD GUDELJA: Nemanjina porodica IZNENADILA Anastasiju – ima poseban razlog za SLAVLJE! (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović već neko vreme živi u Španiji sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom, koji u Sevilji igra fudbal, a on je sinoć odlučio da je iznenadi tačno u ponoć. Naime, Anastasija danas proslavlja svoj 26. rođendan, a kad je sat otkucao 12, sačekalo ju je iznenađenje.

Porodica Gudelj je iznenadila Anastasiju. Otpevali su joj rođendansku pesmicu, a ona je dobila balone, velikog plišanog medu roze boje, kao i tortu u obliku srca. Pevačica nije skidala osmeh s lica, a  Nemanjina sestra Vanja Gudelj sve je objavila na svom profilu na Instagramu.

Gudelji iznenadili Anastasiju

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja su se venčali prošle godine u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, a ovom svečanom činu prisustvovali su samo najbliži članovi i kumovi.

Pevačica je nedavno posetila Beograd, kako bi prisustvovala proslavi, koju je porodica Ražnatović organizovala povodom rođenja Isaije, trećeg sina Veljka Ražnatovića. 

Inače, Nemanja je nedavno operisan u Madridu zbog teške povrede kolena, a Anastasija je brinula o njemu nakon zahvata. Nemanja je doživeo je tešku povredu kolena tokom utakmice krajem aprila, što je rezultiralo hitnom operacijom u glavnom gradu Španije. Ova povreda dovela je u pitanje njegovo učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali Fudbalski savez Srbije je saopštio da bi, uz adekvatan oporavak, Gudelj ipak mogao biti deo reprezentacije.


UDARNA VEST.rs(republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare