BARBI DOKTORKA PUŠTENA NA SLOBODU! Negirala da se bavila nadrilekarstvom

Olgica Markanović, poznata kao barbi-doktorka, puštena je na slobodu, njoj je navodno ukinuta mera zabrane napuštanja stana

Olgica Markanović,je uhapšena početkom februara prošle godine zbog sumnje da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se tada javile policiji. 

Osim nje, bila je i drugooptužena Jasmina Tasić, zbog koje se, podsetimo, suđenje odlagalo nekoliko puta, jer je imala rizičnu trudnoću. One se, terete za nadrilekarstvo, ali su obe to negirale,  a sada joj je, kako se navodi, ukinuta mera zabrane napuštanja stana.

Irina Borović, kao branilac Olgice Markanović, potom Dragan Palibrk i Zoran Jakovljević, kao branioci okrivljene Jasmine Tasić, rekli su da osporavaju optužni akt u celosti.

– Oštećene tamo nisu išle zbog hiruških intervencija, što su i same rekle – rekla je Irina i dodala: 

– Osporavam korišćenje plazma-pena kao medicinskog sredstva, uz to osporavam da se radi o teškim telesnim povredama. Pružala im je određene usluge, ali one nisu medicinske. Takođe, iznosim primedbu na fotografije koje su napravile oštećene. Ne možemo da tvrdimo da su autentične, te se protivimo da se koriste kao dokaz. Takođe, predlažem da se saslušaju lekari koji su tada radili u studiu „Tajas“ – rekla je Irina Borović i ddala da Olgica markanović nije pružala usluge iz oblasti hirurgije. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare