„VIDEĆETE, JA ĆU TO OSTVARITI“: Milica Pavlović se vraća u Leskovac da ispuni obećanje koje je DALA KAO DEVOJČICA! 

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović imala je veoma iscrpljujuću letnju turneju na kojoj je održala više od šezdeset nastupa i koncerata.

Nakon što je desetak dana predahnula i napunila baterije u sunčanoj Grčkoj nastavlja sa brojnim poslovnim aktivnostima. Album „Posesivna“, koji je uradila uz podršku „Telekoma“, postigao je ogroman uspeh i samim tim je Milica bukirana mesecima unapred, ali bez obzira što je sa svojim bendom u prethodnih jedanaest godina obišla veći deo naše planete, tek sada će imati prvi veliki koncert u svom rodnom gradu – Leskovcu.

Naime, Seksi senjorita uživa ogromnu popularnost i omiljena je u gradu iz kog potiče, o čemu svedoči i to da drži rekorde posećenosti u klubovima u kojima je nastupala, ali će sada po prvi put svojim sugrađanima zapevati na velikom gradskom trgu. U utorak, 11. oktobra, slavi se dan grada Leskovca, te će Pavlovićeva otpevati svoje brojne hitove svojim sugrađanima, koji već godinama žele da je vide na velikoj pozornici.

Milica priznaje da joj je ovo veoma važan koncert u karijeri i da se nedeljama raduje što će se po prvi put družiti sa svojim sugrađanima na ovaj način.

– Leskovac je moj grad, ogromno mi je zadovoljstvo i čast što ću po prvi put pevati na gradskom trgu. I pre nego što sam postala poznata sam umela da kažem svojim prijateljima – „Videćete, ja ću jednog dana pevati na ovom trgu i ceo grad će doći da me sluša“. I evo, desiće se. Ispuniću obećanje koje sam sebi dala još kao devojčica. Mnogo sam srećna, to su moji ljudi, ja se u svom gradu osećam izuzetno voljeno i moram da priznam da imam i neku vrstu pozitivne treme – kaže Milica uz osmeh.

Na konstataciju da je zaista čudno da tek posle 11 godina karijere peva u svom gradu, Pavlovićeva je samo kratko prokomentarisala da je očigledno morala da čeka ovaj poziv.

– Iskreno, i sama sam se pitala zašto do sada nisam dobila poziv da pevam na trgu u svom gradu, ali očigledno je tako moralo biti. Ja znam koliko me tamo ljudi vole i koliko obožavaju moju muziku, imala sam nastupe u klubovima i uvek su kapaciteti bili mali za moju publiku, ali ovo je zaista nešto posebno. Bukvalno odbrojavam dane do koncerta – ističe zadovoljno Milica.

Pavlovićeva i njen bend su već počeli sa pripremama za ovaj spektakl, a kako se šuška, očekuje se rekordna posećenost na trgu u Leskovcu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare